Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

just septic

 

codename
level
catchphrase   
zodiacs
septic
eighteen
nonii lesbot
virgo/aries
       pronouns
orientation
status
hotel
you choose
personality
occupied lmao
trivago

 

 

body, not as in the html element

 

mulla on ruskea lyhyt tukka ja undercut. oon about 175 senttiä pitkä, oon bmi-indeksin mukaan normaalipainoinen, vaikkakin alakanttiin. en muuten tykkää sukupuolten stigmasta, joten sanon yleensä vaan että mua saa kutsua millä vaan sukupuolella, vastaan myös vihellykseen (woof). mun passissa on kirjain F, ja en sitä turhaan jaksais lähteä muuttamaan. trans- ja nonbinary-foobikot saa mennä runkkaamaan muualle, sillä mun sivut on lgbtq+ ystävälliset <3

 

"asutko sä kalliossa" on lause, jota kuulen aika usein. porukka kans sanoo että osaan pukeutua ja mulla näyttää aina olevan "thought through" asuja, mutta totta puhuen en kato paljon paskaakaan mitä puen päälle. musta on kuitenkin reoccurring väri mun pukeutumisessa. mainitsen myös sen, etten käytä koruja, paitsi korvissa. kaula- ja rannekorut ahdistaa mua.

 

 

preferences and ideology

 

likes kahvi, tupakka, koodaus, musiikki, luonto, sade, meri, metsät, horoskoopit, rajoja rikkovat trendit, retro ja nostalgia, graffitit, skincare, laulaminen, tanssiminen, yksinkertaisuus mutta samalla myös tarkat yksityiskohdat?

 

dislikes inauthenticity, plagiarismi, marttyyrit, narsismi, rasismi, homo- ja transfobia, perussuomalaiset, itsepäisyys, negatiivisuus, tekopyhyys, rumat ulkoasut i'm sorry hunnies

 

 

interesting... interests

 

memet, vinet ja muu crispy, succccy & deep fried content on mun alaa. nauran eniten sellasille saatanan distorted, doodle memeille. osaan myös 99-prosenttisen varmasti jokaisen vine referencen, jonka mun suuntaan heittää, joten try me.

 

netissä oon pyöriny jo nuoresta iästä lähtien, millon kaot ja muut pikselieläimet oli buumissa. suntuubiin loin ekat sivut joskus 2010, ja sivuja onki tähän mennessä ollu useita kymmeniä kappaleita, vaikka joskus usein eri nimimerkeillä. käytin ennen nimimerkkiä, joka rimmaa sanan "megaton" kanssa, mutta septic-nickin repäisin itelleni about 2016. needless to say, seurasin tällöin jacksepticeyeta.

 

koodaamaan aloitin myös tuolloin 2010, jolloin suntuubin cke-editori oli mun paras kaveri. nykyään sitä harvemmin käytän, koska mun mielestä raa'an koodin kirjottaminen on helpompaa kuin noiden rasittavien editor-nappien jatkuva naputtelu :D oon muutenkin kasvanut aika kovaa vauhtia eroon kaikista content-editoreista, ja tutuin tällä hetkellä on adobe dreamweaver. opiskelen web-kehittäjäksi ja -ohjelmoijaksi, suorittaen samalla yo-tutkintoa.

 

 

favorites as we speak

 

songs stray kids - miroh, stray kids - boxer, june - the moment, txt - crown, chung ha - gotta go, woodie gochild - cotton candy, hwa sa - twit, bts - mikrokosmos, clipping. - shooter, blackpink - kill this love

 

music artists stray kids, nct, bts, monsta x, dean, june, txt, day6, winner, kygo, post malone, swedish house mafia, queen, jon bellion, bring me the horizon, clipping.

 

music genres k-pop (all subgenres), k-rnb/k-hiphop, edm, house, tropical house, rap, rnb, trap, rock, 80s

 

movies marvel movies (faves include black panther, the winter soldier, guardians of the galaxy), burning, love simon, brokeback mountain, the notebook, the perks of being a wallflower, interstellar, bohemian rhapsody

©2019 day break - suntuubi.com