Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

You are in full blossom

 

day break on hylätty puutarha, joka toimii kotina usealle eri lajikkeen kukkaistutukselle. liljat, orvokit ja ruusut komeilevat useissa eri sävyissä, ja uusia nuppuja puskee maasta jatkuvalla syötöllä. rikkakasvit ovat kuitenkin ehtineet vallata suurimman osan maasta, mutta vesiheinien ja niittyleinikkien somat pienet kukinnot tekevät puutarhasta kauniimman ja runsaamman, eikä niitä täten kehdata edes poimia. jos kukaan edes olisi puutarhaa hoitamassa. 

 

maallikon termein day break on henkilökohtainen personalsivustoni, joka on tarkoitettu pääasiallisesti roolipelihahmojeni säilytykseen. oon tehnyt itsestäni myös jonkinlaista profiilisivua, jonka tarkoituksena on yksinkertaisesti antaa itestäni kuvaa mahdollisille uusille tuttavuuksille. try me. ja ai niin, mainittakoon tässä, että mun teksti on puhekielistä ihan tarkotuksella, ja kiroilen ihan omalla luvallani.

 

septic
aka seppi, seppo, heppi, sepe...

 

 

because you keep blooming

 

day break is a personal site built by septic on 29.03.2019.

web design including codes by the admin, septic.

irina iriser, thanks for the background image!

plagiarism of any form is prohibited.

version 1.1.0 "my flower"

 

 

I can't handle it, what do i do?

 

linkinvaihtolaisia otan kymmenen kappaletta mitä tahansa sivuja, jotka sitoutuvat kertomaan kuulumisiaan ainakin joka toinen kuukausi! pyrin itsekin kirjoittelemaan näitä niin sanottuja linkkarikirjeitä aina, kun kertyy kerrottavaa.

 

day breakin voi linkittää myös buttonilla:

 

 

                

                

©2019 day break - suntuubi.com